ÉVNYITÓ 2022/23

ÉVNYITÓ 2022/23

A Személyiségfejlesztő Akadémián is elindult a 2022/23-as tanév.

Augusztus 29-én, idén már 6. alkalommal ünnepeltünk közösen az évnyitón, ahol az Akadémia hallgatói, az Egyesületünk tagjai, - a leendő és a már végzett személyiségfejlesztő szakemberek - ismét egy értékes szakmai programmal gazdagodhattak.

L.Stipkovits Erika, Egyesületünk elnöke, Akadémiánk igazgatónője Fenyő Ivánnal beszélgetett, átütő őszinteséggel, több mint 200 nyitott ember előtt.

Az izgalmas interaktív program témája “A tudatos fejlődés valódi útja” volt, melynek első felében az önismereti útjának mélységeiről, megéléseiről, személyiségének fejlődéséről beszélt a színész, később pedig a hallgatóság is csatlakozott a beszélgetéshez reflektív kérdésekkel.

A jelenlegi hallgatóknak hatalmas tapasztalatszerzés, a már végzett szakembereinknek pedig valósághű igazolás, hogy mekkora szükség van mindarra, amit képviselnek. A mai világban fontos a spirituális fejlődés is, de mindannyian tudjuk, hogy ennek feltétele az érett személyiség, a mélyebb önismereti munka.

Fenyő Iván mély megnyílással elgondolkodtatott mindannyiunkat, mély érzéseket mozgatott meg bennünk is, hol könnyet csalt a szemünkbe, hol pedig jóízű nevetéssel telt meg a rendezvény helyszíne.